• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan yardımcısı Eminoğlu Hakkari'de!
10 Ocak 2024 Çarşamba 09:00

Bakan yardımcısı Eminoğlu Hakkari'de!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye geldi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye geldi.

İlk olarak Hakkari valiliğini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, daha sonra Ak parti il başkanlığına giderek partililerle buluştu.

Ziyarette Eminoğlu’na Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Şemdinli Beldiye Başkanı Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Ak Partinin Hakkari Belediye Başkan aday adayları, Harun Aşan, Adem Çatal ve Yılmaz Azizoğlu ile Çukurca Belediye Başkan aday adayı Gökhan Turan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve Gençlik kolları Başkanı Kenan Beyter eşlik etti.

Partililerle gerçekleştirilen toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Selimoğlu’nu Hakkari’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hakkari’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Hakkari'yi çok sevdiklerini söyledi.

Eminoğlu; 'Bugün Hakkari’deyiz Hakkari’de olmaktan mutluyuz. Gerçekten Hakkari’yi seviyoruz. Daha önce çeşitli vesileler ile Hakkari’ye gelmiştik. Bugün Bakan yardımcısı sıfatı ile buradayız.  Çeşitli ziyaretlerimiz olacak. Sayın Valimizi ziyaret ettik. Gençlik merkezimizi ve akabinde de kayak merkezini ziyaret edeceğiz. Hakkari’de bulunmanın en önemli sebebinin Gençlik Spor Bakanlığının kentteki faaliyetlerini yerinde görmek ve denetleyeceğiz. Hakkari gençliği için ellerinden geleni yapma gayretleri içinde olduklarını kaydetti.

Eminoğlu şözlerine şu şekilde devam etti: “Parti teşkilatları olarak önümüzde iki buçuk aylık bir süre var. Bu seçimlere canla başla hepimiz hep birlikte sahada olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiği gibi Mayıs eçimlerini taçlandırmak için büyük bir zafer nasip etti Allah’ü teala herşeye rağmen, deprem yaşanmış, kovid yaşanmıştı. Ekonomik sıkıntılar vardı. Ama bu millet basireti ile feraseti ile tekrardan Sayın Cumhurbaşkanımza onay vermiş oldu. Yerel seçimlerde de güzel bir netice almak için var gücümüzle çalışacağız” Toplantıda katılımcılar Bakan Yardımcısı Eminoğlu’a taleplerini iletti.2-20240110090253.jpg3-20240110090253.jpg

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim