• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Büyüksu'dan öğrencilere 3 bin TL destek
03 Ocak 2024 Çarşamba 10:27

Başkan Büyüksu'dan öğrencilere 3 bin TL destek

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlıyor.

Başkan Büyüksu, Esendere beldesinde  ikamet eden ve  üniversite okuyan öğrencilere hem yeni yıl hediyesi hem de sosyal belediyecilik kapsamında 3 bin TL eğitim desteğini vereceğini açıkladı.

Seçildiği ilk günden beri 'Sınırda hizmet var, hizmette sınır yok ' sloganı ile  hareket eden Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, bugüne kadar belde de  sınırsız hizmet yaptıklarını söyledi.

Büyüksu: " Bu hizmetlerden bir tanesi ve  en önemlisi sevgili öğrencilerimize , gençlerimize verdiğimiz eğitim desteğidir. Bunların başında YKS sınav ücretleri KPSS yol iaşe giderleri ve belediye olarak biz sağlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri unutmadık. Geçen yıl biz sizlere biner lira vermiştik. Bu yılda beldemiz sınırları içerisinde ikamet etmekte olan ve üniversite okuyan öğrencilerimize 3 bin TL eğitim desteği veriyoruz. Belediyemiz siz öğrencilerin her zaman yanında oldu. Bundan sonrada sizlerin yanında olmaya devam edecek.. Biz göreve geldiğimizden bu yana  bütün öğrencilerimize ayrım yapmaksızın ana sınıfından üniversite öğrencilerine kadar öğrencilerimizi her alanda destekledik. Bununda çok ciddi yansımaları oluyor. İnsanlar okumak istiyor. Bir noktada belediyemizi bir umut olarak görüyorlar. En ufak bir sıkıntıda hemen bizleri arıyorlar. Biz de hiçbir öğrencimizi geri çevirmiyoruz.  Onlar okuduklarında biz de mutlu oluyoruz.''

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim