• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Gür Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
02 Aralık 2019 Pazartesi 12:04

Başkan Gür Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, kentteki ulusal haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Evinde düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına, Ak Pari İl Başkanı Emrullah Gür’ün yanı sıra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir, Ak Parti Medya Tanıtım Sorumlusu Turan Şimşek ve basın mensupları katıldı. 

Hakkari’nin gelişmesi için çeşitli bakanlıkların Hakkari ve ilçelerine yapacakları yatırımlara değinen Başkan Gür; Hakkari’nin refah seviyesinin yükseltilmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Gazetecilerin sorusu üzerine Başkan Gür, Hakkari üniversitesinin mevcut durumu, kayak merkezinde yapılan tesisler ve 5 yıldızlı otel, Hakkari-Van karayolu üzerinde yapılacak 5 yıldızlı kaplıca otel tesisi, ildeki maden yatakları, Hakkarigücü kadın futbol takımının başarısı, amatör spor kulüplerinin mevcut durumu hakkında gazetecilere detaylı bilgiler verdi.

Başkan Gür, ”Kent merkezinden 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 700 rakımlı kayak merkezinde 5 yıldızlı otel ve buradaki tesislerin tamamlanması halinde İran ve Irak’tan birçok turist gelecek.  Dolayısıyla hem istihdam sağlanacak hem de ilimiz kalkınacaktır.’' ifadelerini kullandı.

Hakkari- Van karayolu üzerinde yapılacak olan 5 yıldızlı kaplıca otele de değinen Başkan Gür; burada yapılacak olan 5 yıldızlı otel ile komşu ülkelerden çok sayıda turistin Hakkari’ye geleceğini ifade etti.1-117.jpg2-135.jpg

 

Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim