• Hakkari-3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kaya’dan Spor Tesisi Müjdesi
06 Mart 2026 Cuma 07:59

Başkan Kaya’dan Spor Tesisi Müjdesi

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Karşıyaka Mahallesi Gupsi TOKİ semtinde yapılacak modern spor tesisi için müjde verdi.

Kaya, proje kapsamında 100 kişilik sporcu eğitim merkezi, 250 kişilik spor salonu ve kapalı tenis kortunun yer alacağını belirtti.

Gençlerin daha modern ve donanımlı alanlarda spor yapabilmesine katkı sağlayacak yatırımın yapımına Nisan ayında başlanacağını ifade eden Kaya, tesisin Hakkâri’de spor altyapısına önemli katkı sunacağını kaydetti.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Karşıyaka Mahallesi Gupsi TOKİ semtinde modern bir spor tesisinin yapımına Nisan ayında başlanacağını açıkladı. Kaya, yapılacak spor tesisinin Hakkâri’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.2-20260306080139.jpg3-20260306080139.jpg4-949.jpg5-465.jpg

 

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim