Karakter boyutu :



31 Aralık 2025 Çarşamba 17:19
Başkan Kaya'dan Yılbaşı ve Mekke Fethi Mesajı
Yeni bir yıla girerken, İslam tarihinin dönüm noktalarından biri olan Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümünü idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz.
Mekke’nin Fethi; gücün değil adaletin, intikamın değil affın, ayrışmanın değil kardeşliğin esas alındığı büyük bir medeniyet yürüyüşünün simgesidir. Bu kutlu fetih, insanlığa barış ve merhamet temelinde birlikte yaşamanın mümkün olduğunu göstermiştir.
Yeni yılın da Mekke’nin Fethi’nin taşıdığı bu yüksek ruh ve değerlerle; ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için birlik, huzur ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.
Bu vesileyle, Mekke’nin Fethi’ni tebrik ediyor, yeni yılın başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz.
Av. Zeydin Kaya
AK Parti Hakkâri İl Başkanı
Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim
























