• Hakkari13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye çöken alt yapı için çalışma başlattı
10 Mayıs 2024 Cuma 13:11

Belediye çöken alt yapı için çalışma başlattı

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Hatice Ücar, Bağlar Mahallesinde çöken yollar ve Gazi Mahallesinde meydana gelen su arızası çalışmalarını yerinde denetledi.

Eş Başkan Yardımcısı Ücar, Belediye Fen İşleri Müdürü Bilal Korkmaz, Mahalle Muhtarı Cebrail Arslan, belediye encümenleri, belediye ve belediye teknik elemanları ile birlikte iki ayrı mahallede incelemelerde bulundular.

Ücar ve beraberindekiler ilk olarak Bağlar Mahallesi Değirmen köprüsü yakınlarında bir bölümü çöken ve trafiğe kapatılan alternatif yolda incelemelerde bulundular. Eş Başkan Yardımcısı Ücar Katremas Deresi su seviyesinin düşmesi ile birlikte DSİ ile birlikte istinat duvarı yaparak yolu tekrar hizmete sunacaklarını belirtti.

Ücar ve beraberindekiler daha sonra Bağlar Mahallesi H. Salih Şen İlköğretim okulu karşısında bulunan bölgede çöken iki ayrı yolda incelemelerde bulunarak, vatandaşların taleplerini dinleyin burada çalışan belediye ekiplerine kolaylıklar dilediler.

Merkez Bay Köyü yolunda bulunan Bağlar Mahallesi Sanayi Yolundaki toki konutları yolunda da incelemelerde bulunan Ücar ve beraberindekiler, burada iki ayrı noktada çöken yolun altında istinat duvarı yapılacağını belirttiler.

Ücar ve beraberindekiler daha sonra Gazi Mahallesi H. İbrahim Şen cami karşısında Aytekin Taş isimli vatandaşın evine suyun sızması üzerine başlatılan çalışmaları yerinde denetlediler.4-787.jpg2-20240510131521.jpg

 

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim