Karakter boyutu :






09 Mayıs 2025 Cuma 17:23
Belediyeden güvenlik müdahalesi
Hakkari çarşı merkezinde bazı binaların dış cephelerinde yer alan ve zamanla deformasyona uğrayarak çevre güvenliğini tehdit eden beton kabartmalar, belediye ekiplerinin müdahalesiyle güvenli şekilde indirildi.
Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezindeki bazı binalarda yer alan ve kopma riski taşıyan beton kabartmaları tespit ederek harekete geçti.
Olası bir tehlikenin önüne geçmek amacıyla ilk olarak çevrede güvenlik şeridi çekilerek alan yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
Alınan önlemlerin ardından olay yerine çağrılan itfaiye ekibi, merdivenli araç yardımıyla binanın üst kısımlarındaki kabartmalara ulaştı. Risk oluşturan beton parçaları, kontrollü ve güvenli bir şekilde yerinden sökülerek indirildi.
Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim