Karakter boyutu :






04 Haziran 2020 Perşembe 00:43
Çukurca Belediyesinden Dezenfekte Çalışması
Çukurca Belediyesi ekipleri, tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren korona virüse karşı ilçe genelinde dezenfekte çalışması yaptı.
HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede bütün Dünya'ya yayılan yeni tip Korona virüsüne karşı Dünya ve Türkiye'de çeşitli önlemler alınıyor. Türkiye'de alınan sıkı tedbirler neticesinde virüsle mücadelede önemli bir başarı elde edildi.
Korona virüs salgınına karşı Çukurca Belediyesi de bir dizi tedbirler aldı. Alınan tedbirler kapsamında ilçede bulunan sosyal alanlar dezenfekte edildi.
Korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında, ilçede bulunan marketler, taksiler, minibüsler, berberler, güzellik salonları, restoranlar, Lokantalar, Cami ve Cami avluları, ATMler ve bazı kamu kuruluşları Çukurca Belediyesi ekipleri tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.
Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim