Karakter boyutu :
28 Kasım 2017 Salı 17:41
Çukurca’da yazdan kalma günler
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı vatandaşları sevindirdi.
Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Hakkari kent merkezinde de kendini iyice hissettiren soğuklar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, Çukurca ilçesinde ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havaları fırsat bilen vatandaşlar, çay bahçelerinde çay içmenin tadını çıkartıyor.
Hakkari kent merkezine geldiklerinde kışlık giyindiklerini belirten ilçe sakinleri, ilçelerine geri döndüklerinde ise kışlıkları çıkarttıklarını söylediler.
İlçenin Irak’a sıfır noktada olması nedeniyle sıcakların bazen 20 dereceye kadar çıktığını belirten ilçe sakinleri, durumdan memnun olduklarını ifade ettiler. İHA
Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim