• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Barosu İstanbul'daki saldırıyı kınadı
26 Mart 2022 Cumartesi 16:52

Hakkari Barosu İstanbul'daki saldırıyı kınadı

Hakkari Barosu İstanbul Küçükçekmece Adliyesi önündeki silahlı saldırıda öldürülen Hakkarili H. Nazım Sözer, Ercan Sözer ve Kadir Mendanoğlu davasının takipçisi olacaklarını duyurdu.

Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan 24 Mart Günü İstanbul Küçükçekmece Adliyesi önünde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından saldırıyı kınayan Başkan Canan, olayda hayatlarını kaybeden H. Nazım Sözer, Ercan Sözer ile Kadir Mendanoğlu'na Allahtan rahmet ailelerine baş sağılığı ve yaralılara acil şifalar diledi. 

'Yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyorum' diyen Canan, katillerin en ağır cezaya çarptırılmaları için bugünden itibaren hukuki sürecin takipçisi olacaklarını duyurdu.1-20220326165401.jpg

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim