• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesi Garajı Yıkılıyor
28 Şubat 2018 Çarşamba 12:14

Hakkari Belediyesi Garajı Yıkılıyor

Hakkari Belediyesi’ne ait garaj ve Hakkari de bir çok kasabın bulunduğu bina yıkılıyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

‘’Hakkari Dönüşüm Programı’’çerçevesinde Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan Hakkari’nin yeniden inşaası çalışmalalarına bir yenisi daha ekleniyor.

Daha önce Hakkari Belediyesi garajı olarak kullanılan binanın da içinde bulunduğu alan yıkılıp yaşam parkı yapılıyor.

Daha önce araç park yeri olarak kullanılan alanı da içine alan yaşam parkı projesi için strart verildi.

Hakkari’deki bir çok kasap esnafının bulunduğu bina tahliye edilerek yıkımı için start verildi. Bu alanda yapılacak yaşam parkında bisikilet sürme alanı, oturma bankları ve bir çok sosyal aktivitenin yer alacağı öğrenildi.

Yaşam parkına dahil olan alanda bulunan bir çok iş yerinin de nisan ayına kadar boşaltılması istendi.

Yapılacak olan parkın Hakkari’ye farklı bir görünüm kazandıracağını belirten kent sakinleri yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladı. Hakkari Belediyesi’nin başlattığı Hizmet atağından memnun olduklarını ifade eden kent sakinleri, Hakkari’nin kalan yollarının da bir an önce yapılmasını talep etti.

icerik1-029.jpg

 

Bu haber toplam 1234 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim