




Hakkari Belediyesinden bahar temizliği
HABER: SERDAR SEVİ- HALKIN SESİ GAZETESİ
Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin genelinde 24 personel, 3 itfaiye aracı ve 2 temizlik aracı ile birlikte 5 araç ile çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalara Zabıta Müdürlüğü Zabıta Ekipleri de eşlik ediyor. Çalışmalar kapsamında çarşı merkezi, çevre yolu ile mahallelerde genel temizlik yapıldı.
Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürü Bülent Keskin, Çevre Temizlik Amiri Selami Mollamehmetoğlu ellerine kürek alıp ekiplerle beraber temizlik yaptılar.
Baharın gelmesiyle beraber “Daha Temiz Bir Hakkari İçin” temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini belirten belediye yetkilileri,“Ekiplerimiz, cadde ve sokaklarda kıştan kalma atıkları, çamuru temizliyorlar. Bu gibi olumsuz durumları gidermek için yıkama çalışmalarını başlattık. Çalışmalar kentin değişik noktalarında devam ediyor” dediler.
Öte yandan Hakkari Belediyesi ekiplerinin başlattığı bahar temizliğini memnuniyetle karşılayan Hakkari kent sakinleri ise; başta Hakkari Valisi/ Belediye başkan vekili İdris Akbıyık olmak üzere bütün belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Haber Yazılımı: CM Bilişim