Karakter boyutu :






12 Mart 2022 Cumartesi 13:17
Hakkari zabıtası tarihi geçmiş ürünleri imha etti
Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde son kullanım tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek imha edildi.
Halk sağlığını ön planda tutan zabıta ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıtalar zincir marketlerde yapılan denetimlerde tarihi geçmiş ürün ele geçirerek ürünler, toplatılarak imha etti.
Son günlerde etiket kurallarına uymayan birçok işyerine ceza kesin zabıta ekipleri, denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Gelen ihbarları da anında değerlendiren ekipler, halkın sağlığı ile oynayanlara kapatma ve ağır para cezası kesileceği uyarısında bulundular. 



Bu haber toplam 782 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim