• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu
13 Ocak 2018 Cumartesi 10:48

Hakkari’de çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu

Hakkari’de iki katlı bir evde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Oğlunun evinin yandığını gören anne ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Yangın, akşam saatlerinde Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinde bulunan evde meydana geldi. Kimsenin evde bulunmadığı bir sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangın kısa sürede büyüyerek evin çatı kısmına sıçradı.

Mahalle sakinlerinin durumu itfaiye ekibine bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Emniyet mensupları ve mahalle sakinleri de itfaiye çalışanlarına yardım etti. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri her türlü ihtimale karşı mahallenin elektriklerini geçici olarak kesti.

Yangın yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucunda kontrol altına alınırken evde ise büyük maddi hasar meydana geldi. Evinin alevler içerisinde yandığını gören aile fertleri ise gözyaşlarına hakim olamadı. Anne N.T. (60) fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çocuğunun hastanede yatmasından dolayı aile olarak yanında bulunduklarını belirten ev sahibi Lezgin Taş, evlerinin yandığını yakınlarından öğrendiklerini söyledi. Kış ortasında evleri kullanılamaz hale gelen Taş Ailesi yetkililerden kendilerine uzatılacak yardım eli bekliyor. İHA

 

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim