Karakter boyutu :






28 Aralık 2022 Çarşamba 15:52
Hakkari'de pastane ve imalathaneleri denetlendi
Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentteki pastane ve imalathanelerini denetlendi.
işyeri sahiplerine gerekli hijyen uyarılarında bulunuldu, Saç, sakal, tırnak kontrolleri yapılarak özen göstermeleri gerektiği istendi.
Zabıta Müdürü Adil Demir, ve beraberindeki zabıta ekipleri tarafından düzenli olarak yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri," Halkımızın sağlığı önceliğimizdir.
ilimizde gıda imalatı ve satışı yapılan işletmelerin sıklıkla ve düzenli olarak denetlenmeye devam edeceğiz. İşyeri sahiplerine gerekli hijyen uyarılarında bulunulduk. Saç, sakal, tırnak kontrolleri yapılarak özen göstermeleri gerektiği istedik"
Denetimlerde; kullanılan ürünlerin son kullanma tarihi, temizlik ve hijyen, mevzuatlara uygunluk ve evraklar kontrol edildi.
Bu haber toplam 608 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim