Karakter boyutu :






02 Nisan 2022 Cumartesi 14:45
Hakkarili genç Trabzon’da ölü bulundu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi nüfusuna kayıtlı Ahmet Işık adlı gencin Trabzon'da kaldığı bir otel odasında ölü olarak bulunduğu bildildi.
Yerel medyadan edinilen bilgilere göre 27 yaşındaki Ahmet Işık, 3 gün önce Yüksekova ilçesinden Trabzon'a gitti.
Trabzon’da bir otele yerleşen Işık, ertesi gün uyanmayınca otel görevlileri durumdan şüphelenip Işık'ın kaldığı odaya girdi.
Işık'ın cansız bedeni ile karşılaşan otel çalışanları durumu polise bildirdi. Işık'ın cenazesi otopsi işlemleri için hastaneye kaldırılırken acılı ailesi ise cenazeyi almak için Trabzon'a gitti.
Işık'ın cenazesinin karayolu ile Trabzon'dan getirilip Değerli (Memkava) köyünde toprağa verildiği bildirildi.
Işık’ın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldığı aktarıldı.İHA
Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim