• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'ye gelen heyet Hakkari'ye hayran kaldı
11 Temmuz 2021 Pazar 18:00

Hakkari'ye gelen heyet Hakkari'ye hayran kaldı

Türkiye Muhtarları El Ele projesi kapsamında Hakkari'ye gelen İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Daire Başkanı Suna Üstüner, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk Hakkari'ye hayran kaldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ile birlikte “Türkiye Muhtarları El Ele” Projesi kapsamında Hakkari Öğretmenevi’nde düzenlenen programa katılan heyet daha sonra  engelli ve kadınlara yönelik İŞGEM'de açılan el sanatları  kurslarını ziyaret ettiler.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Rengi Hakkari Sanat Topluluğunca düzenlenen sanat gecesine katılan heyet Hakkari'de hayat var dedi.

Vali İdris Akbıyık. biran olsun heyeti yanlız bırakmayarak,  “Hakkari’de Hayat Var” sloganını dile getirerek Hakkarimizin artık terörle değil doğasıyla, kültürüyle, tarihiyle anılmakta olduğunu söyledi.1-20210711180102.jpg2-988.jpg3-657.jpg

Bu haber toplam 784 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim