




Hissedilebilir Kaldırımlar İçin Belediyeye Teşekkür
HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ
‘’2017 Hakkari Dönüşüm Programı’’çerçevesinde başlatılan hizmet atağına bir yenisi daha eklendi. Hakkari Belediye Başkanlığı engelliler için hissediliebilir kaldırımlar yapılmaya başladı.
Birçok mahallede asfalt uygulaması ile kentteki yolları tozdan, çamurdan ve çukurdan kurtaran Hakkari Belediyesi mahalle yollarına ilk defa engelli dostu hissedilebilir kaldırımları yapımına başladı.
Sadece kenteki Konak Caddesinden yapılan hissedilebilir kaldırım çalışmasını Hakkari’deki engeliler kentin her yerinden yapılmasını istediler.
Kendileri için hissedebilir kaldırım çalışması yapan Hakkari Belediye Başkanlığına, Hakkari’deki engeliler basın açıklaması yoluyla teşekkür etti.
Teşekkür mahiyetindeki basın açıklamasını Hakkari Gençlik ve Engeliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu yaptı.
Aydoğdu: ‘’Hakkari Belediyesinin yaptığı bu çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Önceleri Hakkari ‘de görme engelli kardeşlerimiz çarşıya çıkamıyordu veya çarşıya çıkabilmesi için yanından bir refakatçi bulundurması gerekiyordu.
Yapılan bu çalışma ile engelli kardeşlerimiz artık rahatça gidecekleri yerlere rahat gidebiliyorlar bu çalışmaların yapılmasından başta Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’e teşekkür ediyoruz. dedi.
Haber Yazılımı: CM Bilişim