• Hakkari11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ Parti istişare toplantısı Muş’ta yapıldı
10 Ocak 2024 Çarşamba 08:56

İYİ Parti istişare toplantısı Muş’ta yapıldı

İyi Parti Teşkilat başkanlığı, Doğu Anadolu genişletilmiş bölge istişare toplantısını Muş’ta gerçekleştirdi.

İYİ Parti Muş il başkanlığı ev sahipliğinde, Van, Hakkari, Bingöl ve Tunceli il ve ilçe başkanları teşkilatlarıyla birlikte yerel seçim öncesinde istişarelerde bulundu.

Toplantıya ulaştırma eski bakanı, iyi Parti Genel Başkan yardımcısı Dr. Oktay Vural, tarım eski Bakanı, iyi Parti Ankara milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti teşkilat başkanı, genel başkan yardımcısı Buğra Kavuncu, iyi Parti İstanbul milletvekili Seyithan İzsiz katıldı. Yerel seçim öncesi il, ilçe belediye başkanı ve meclis üyesi adayları teşkilatlarla istişarelerde bulundu.

İyi Parti  Hakkari il Başkanlığı toplantıya iştirak etti.  Hakkari İl Başkanı, ilçe başkanlarıyla birlikte toplantıda hazır bulundu.

 İyi Parti yerel seçim öncesi sahaya indi önümüzdeki günlerde il ve ilçe adaylarının açıklanacağı da beyan edildi. İstişare toplantısı öncesi iyi Parti Hasköy Belediye başkan adayı İsmet Özcan’a destek olmak için Hasköy’de bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

 İyi Parti milletvekilleri ve kurmayları Oktay Vural, Ahmet Eşref Fakıbaba, Buğra  kavuncu ve Seyithan İzsiz Hasköy Belediye başkan adayı İsmet Özcan’a destek istedi.2-20240110085921.jpg1-20240110085921.jpg

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim