• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadınlar 1. Liginde Mücadele eden Hakkari Gücü Beşiktaş’ı Ağırladı
03 Kasım 2018 Cumartesi 15:52

Kadınlar 1. Liginde Mücadele eden Hakkari Gücü Beşiktaş’ı Ağırladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Lig'de mücadele eden Hakkari Gücü futbol takımı Beşiktaş ile 1 -1 berabere kaldı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Merzan Futbol Sahası'nda Hakkari Gücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Üstünlüğün sağlanmadığı maçta Hakkarililerin maça yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Tribünlerin yetersiz kalması nedeniyle de birçok taraftar maçı saha dışında izlemek zorunda kaldı. 

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Belediye Özel Kalem Müdürü İsa Ölmez, Gençlik Spor İl Müdürü Reşit Güldal maçı tribünlerde taraftarların içinde izlediler. 

Maç öncesi taraftarı uyaran Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, bu maçın Hakkari tanıtımı içinde çok önemli olduğunu ifade ederek, kesinlikle kırıcı tezahürat ve sözlerden kaçınması uyarısında bulunarak her iki takıma başarılar diledi. 
Paşalar ve emniyet müdürü ile yan yana oturmanın heyecanını yaşayan taraftarlar maçı büyük bir heyecanla izleyerek Türkçe ve Kürtçe şarkılar ve tezahüratlarda bulunarak takımlarını en iyi şekilde desteklediler. 

Takımların kıyasıya mücadele ettiği maçta Hakkari Gücü takım taraftarları maç boyunca takımını yalnız bırakmayarak, takıma moral verdi.

İlk yarıda Beşiktaş takımı 1-0 öne geçti. Hakkari Gücü’nün penaltıda attığı gol ile durum ilk yarıda 1-1 oldu. İkinci yarıda gol çıkmazken mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

Maç sonunda Hakkari gücü ile Beşiktaş takımı oyuncuları emniyet müdürü S. Suvat Dilberoğlu ile beraber seyircileri selamladı.

ic11.jpgic22.jpgic1-049.jpgic2-052.jpg

 

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim