• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müdür Atanur, 15 Temmuz gazilerini makamında kabul etti
15 Temmuz 2020 Çarşamba 14:00

Müdür Atanur, 15 Temmuz gazilerini makamında kabul etti

Hakkari İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 15 Temmuz hanin darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda Özel Harekat Başkanlığına yapılan saldırıda Gazi olan komiser yardımcılarını makamında kabul etti.

Ankara Gölbaşı'nda Özel Harekat Başkanlığına düzenlenen saldırıda Özel Harekat Komiser Yardımcıları Şeref Baz ve Ünal Gölcük gazi olmuştu.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcıları Özel Harekat Müdürü Şaban Bayar ile birlikte İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Gazi özel harekatçılarla bir süre sohbet eden Müdür Atanur daha sonra kendilerine Türk bayrağı, Kuran-ı Kerim ve değişik hediyeler verdi.

Burada konuşan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, arkadaşlarımız o kötü gecede özel harekat daire başkanlığında görevli olan iki kardeşimiz gazi oldu dedi.

Atanur,”Bizim dünyada alabileceğimiz en üst rütbe şehitlik ve sonra da gazidir. Bu iki aslan kardeşimi dünyada olabilecek en üst rütbeyi almış iki kardeş.

Başta şehitlerimiz olmak üzere ve tüm gazilerimizden Allah bin kere razı olsun. Ben özel harekette hakkın rahmetine kavuşmuş, başkan yardımcılarının tamamıyla birlikte çalışmanın şerefine layık oldum. Allah mekanlarını cennet etsin, Allah onlardan bin kere razı olsun.

Benim için emrinde çalışmaktan onur duyduğum Terörle Mücadele Daire Başkanı Gazi Turgut Aslan’ın emrinde bir dönem çalıştım ve bunda da hayatım boyunca onur ve gurur duydum.

O gece hilal ile haçın, sütü bozuk ile helal süt emmişin savaşı idi ve biz doğru tarafta idik. Rabbime binlerce şükürler olsun ki bundan biz galip çıktık.  Allah bir daha bizlere böyle bir gece yaşatmasın. Ben aslan kardeşlerime o günün anısına küçük bir hediye takdim ettik” dedi. 

3-217.jpg

Bu haber toplam 1131 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim