• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhtar Aksaç, Mahallesinde Ücretsiz Maske Dağıttı
24 Mart 2020 Salı 16:17

Muhtar Aksaç, Mahallesinde Ücretsiz Maske Dağıttı

Hakkari Muhtarlar Derneği başkanı ve Sümbül mahalle muhtarı, korona virüs nedeniyle vatandaşlara yaklaşık 500 adet maske dağıttı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle önlemler alınırken, Hakkari Muhtarlar Derneği ve Sümbül mahalle muhtarı Ferdi Aksaç, 500 adet maskeyi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Aksaş, Sümbül mahallesindeki vatandaşlara maskeleri tek tek dağıttı. Fırsatçılar nedeniyle maske fiyatlarının yükselmesine üzüldüğünü söyleyen Başkan Aksaç, “Devletimiz tedbirlerini alıyor ve bizlerde üzerimize düşen tedbirleri almak zorundayız. İnsanların bu kadar telaşlı korkulu olmasına gerek yok ve devletimizin çağrılarına uyup mecbur değilsek dışarı çıkmayalım. Yani 14 gün gibi evlerimizde kalıp çocuklarımızla vakit geçireceğiz. Benim bu maskeyi dağıtmaktaki en büyük amacım fırsatçılara fırsat vermemektir. Bugün, yaklaşık 500 adet maske dağıttık, Ayrıca bize maske desteğinde bulunan Van Özel Damla Eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahibi Metin Derin’e teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

4-117.jpg2-190.jpg6-019.jpg5-055.jpg

Bu haber toplam 459 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim