Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda şehit sayısı 4'e yükseldi. Pençe-Yıldırım operasyonunda görevli Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Teğmen Mehmet Kıvık ise Pençe-Kartal operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Yaralanan bir asker ise, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. Son acı haber de Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'den geldi. İHA
Karakter boyutu :






29 Nisan 2021 Perşembe 16:23
ŞEHİT SAYISI 4'E YÜKSELDİ
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Operasyonu'nda Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe, terör örgütünün saldırısında şehit oldu.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.
Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." denildi.
Bu haber toplam 912 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim