• Hakkari7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÜMBÜL ZORLU DEPLASMANDAN GALİP DÖNDÜ
26 Şubat 2019 Salı 09:34

SÜMBÜL ZORLU DEPLASMANDAN GALİP DÖNDÜ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig D gurubunda mücadele eden Hakkâri Sümbül Engelliler Spor Kulübü Şanlıurfa'dan galip döndü.

 HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig D  gurubunda   mücadele eden  Hakkâri  Sümbül  Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımını deplasmanda 39-32’lik bir skorla mağlup etti.

  Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı İlhan Eruş bu zorlu galibiyetten sonra takımın 3. Lige terfi etmesi olasılığının artığını ifade etti. Başkan Ertuş Geçen üç yıldan beri takımın tüm maddi imkânsızlıklara rağmen başarı kaydettiğini, il dışında Hakkâri’yi en iyi şekilde temsil ettiğini tüm bunlara rağmen takımda bu çabayı gösteren birkaç tane sporcunun işsiz hiçbir destek almadan hem aile geçindiren hem antrenmanlarına katılan engelli sporcuların mevcut olduğunu ifade etti. Yıllardır bu sporun ve sporcuları teşviki adına gitmedikleri kurum çalmadıkları kapının kalmadığını ama verilen tüm sözlere rağmen olumlu hiçbir adımın atılmadığını ifade eden Ertuş ayrıca geçen hafta takıma konaklama desteği sağlayan HATSO başkanı Servet Taş ve Forma Sponsoru Nibel İnşaat Firma sahibi Niyazi Ediş’e teşekkür etti. 

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim