• Hakkari-1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üç Aylar Manevi Bereketle Başladı
25 Aralık 2025 Perşembe 20:30

Üç Aylar Manevi Bereketle Başladı

Rahmet, mağfiret ve bereket ayları olarak kabul edilen Üç Aylar’ın başlaması dolayısıyla AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya bir mesaj yayımladı.

Kaya, bu mübarek zaman dilimine ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Üç Aylar’ın milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Üç Aylar’ın manevi anlamda önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Kaya, bu dönemin kalplerin arındığı, duaların kabul bulduğuna inanılan, tövbe ve ibadetlerin yoğunlaştığı özel bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti. Başkan Kaya, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının bu süreçte daha da güçlenmesinin toplum açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Zeydin Kaya, Üç Aylar’ın toplumsal dayanışmayı pekiştirmesini, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin güçlenmesine katkı sağlamasını temenni etti. Kaya, bu mübarek zamanların başta Hakkari olmak üzere ülkemize huzur, barış ve esenlik getirmesi için dua etti.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, mesajının sonunda Üç Aylar’ın affa, rahmete ve ilahi rızaya vesile olmasını dileyerek, vatandaşları bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeye davet etti.

HAKKARİ HALKIN SESİ/HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim