• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Çelik’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
01 Mayıs 2025 Perşembe 05:51

Vali Çelik’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Hakkâri Valisi Ali Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çelik, mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Emek, insan hayatının en kutsal ve onurlu değerlerinden biridir. Alın teriyle, emeğiyle ülkemizin kalkınması, toplumumuzun gelişmesi ve geleceğimizin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesi için gece gündüz demeden çalışan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

1 Mayıs; emeğin, dayanışmanın ve toplumsal birlikteliğin en güçlü şekilde hissedildiği, çalışma hayatının öneminin bir kez daha hatırlandığı anlamlı bir gündür. Ülkemizin büyümesi ve refahı için gösterilen emek ve fedakârlığın, milletimizin kalkınma yolundaki en büyük gücü olduğuna yürekten inanıyorum.

 

Toplumun her kesiminde alın teri döken, üreten ve geleceğimizi şekillendiren işçi ve emekçilerimiz; sosyal ve ekonomik hayatımızın temel direğidir. Onların emeğiyle güçlenen ve büyüyen ülkemiz, yarınlara daha umutla ve güvenle yürümektedir. Çalışanlarımızın güvenli, sağlıklı ve adil şartlarda çalışma ortamına kavuşması için devlet olarak yürüttüğümüz çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Bu vesileyle, başta ilimizde görev yapan işçi ve emekçi kardeşlerim olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında alın teriyle hayatımıza değer katan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Emekleriyle milletimizin yarınlarına ışık tutan herkese gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim