• Hakkari6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Çelik'ten HATSO'ya ziyaret
06 Şubat 2024 Salı 21:34

Vali Çelik'ten HATSO'ya ziyaret

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Çelik ve beraberindeki heyet, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) ziyaret etti.

ali Çelik ve beraberindeki heyet, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, (TKDK) Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, (DAKA) Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, (KOSGEB) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

HATSO, DAKA, TKDK, KOSGEB Meclis Üyeleri ve Yönetimi ile bir araya gelen Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkâri’ye yapılan ve yapımı devam eden hizmetler, yol yapım çalışmaları, ilimizin ekonomik durumu ve kurum çalışmalarının işleyişleri hakkında bilgiler aldı.

‘’ Günün 24 saatinin 20 saatinde bu şehir için neler yapabiliriz diye düşünüyorum" Günün 24 saatinin 20 saatini bu şehir için neler yapabiliriz diye düşünüyorum ‘’ diyen Vali Çelik, Meclis Üyeleri ve Yönetimi ile Hakkâri’nin gelişimi, istihdam alanları, sosyal yaşamı, sağlık, eğitim gibi alanlarında gelişip büyümesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu ve çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için özveri ile çalışmamız gerektiğinin önemini vurguladı. 

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim