Karakter boyutu :






10 Nisan 2018 Salı 11:45
Vali Yardımcısı Karaman’dan kültür ve sanat merkezine ziyaret
Hakkari Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret eden Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman ve eşi Gül Kahraman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ve personeli tarafından karşılandı. Buradaki kurslar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Karaman, eğitmenlerle yapılacak olan proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Karaman, bundan sonra yapılacak çalışmalarda başarılar dileyerek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ise, eşi ile birlikte kendilerini ziyaret eden Vali Yardımcısı Karaman’a teşekkür ettiler.
Vali Yardımcısı Karaman’a isminin yazılı olduğu kilimden yapılmış isimlik hediye edildi.İHA
Bu haber toplam 800 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim