• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Valilik'ten kömür kullanımı uyarısı
05 Kasım 2020 Perşembe 11:24

Valilik'ten kömür kullanımı uyarısı

Hakkari Valiliği kullanılan kömür torbalarının çevreye düzensiz şekilde atıldığı, atılan torbaların doğal hayata ciddi zararlar verdiği açıklandı.

Açıklamada,”Bilindiği üzere İlimiz coğrafi konum itibariyle havaların erken soğuyarak kış mevsimini yoğun kar yağışı ile geçirmesinden dolayı; Kamu Kurum ve Kuruluş Binaları ve eklentilerinde ayrıca vatandaşlarımızın evlerinde ısınma ihtiyacı olarak kömür kullanımı yaygındır. Kullanılan kömür torbalarının çevreye düzensiz şekilde atıldığı, atılan torbaların doğal hayata ciddi zararlar verdiği aşikârdır.

 Bu kapsamda vatandaşlarımız tarafından kullanılan kömür torbalarının düzenli bir şekilde biriktirilip İl/İlçe Belediye Başkanlıklarına bağlı ekipleri ile koordine kurularak imhasının gerçekleştirilmesi konusunda vatandaşlarımızın duyarlı davranmaları hepimizin sağlığı açısından önem arz etmektedir” denildi.

HAKKARİ VALİLİĞİ2-004.jpeg3-402.jpg1-595.jpg

Bu haber toplam 1592 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim