• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkarili Vatandaşların Lunapark Talebi
15 Ağustos 2017 Salı 10:38

Hakkarili Vatandaşların Lunapark Talebi

Hakkarili vatandaşlar lunapark talep ediyor.

Haber:Serdar Sevi-Halkın Sesi Gazetesi

Sosyal yönü geri kalan Hakkari'nin önemli eksikliklerinden bir tanesi de lunaparkın olmayışıdır. Hakkarili gençlerin özellikle de çocukların eğlenmek için bir lunaparka ihtiyacı olduğu vatandaşlar tarafından vurgulandı.

  Özellikle oyun çağında olan çocukların televizyonlarda gördükleri lunaparkları kendi memleketlerinde de görmek istediklerini belirttiler. Yetkililerden lunapark talep eden çocuklar Hakkari'de sosyal yaşam alanlarının dar olduğunu,  bunun için yetkililerin Hakkari'yi modern bir kent görünümüne kavuşturulması gerektiğini ifade etiler.

Bir çok mahallede yapılan çocuk oyun parklarını memnuniyetle karşılayan Hakkarili çocuklar, şimdi de lunapark talep ediyor.

Biçer Mahallesi'nde ikamet eden Ferhat Akboğa isimli 16 yaşındaki çocuk Hakkari'nin önemli eksikliklerinden birisinin de lunapark olduğunu belirtti.

Akboğa ayrıca: '' Televizyonlarda görüyoruz bizim yaşıtlarımız aileleri ile birlikte lunaparklara gidip eğleniyorlar. Bizim burada böyle bir imkanımız yok. Biz de şehrimizde lunaparkın olmasını istiyoruz. Bunu yetkililerden talep ediyoruz. Bize de bir lunapark yapılsın biz de diğer çocuklar gibi gidip lunaparklarda eğlenmek istiyoruz.'' şeklinde konuştu

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim