• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İki odalı gecekonduda hayat mücadelesi
08 Eylül 2017 Cuma 12:25

İki odalı gecekonduda hayat mücadelesi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde işsiz kocası, 2 çocuğu ve kayınbabasıyla iki odalı gecekonduda yaşam mücadelesi veren Ayşe Naharcı, hayırseverlerden yardım bekliyor.

İlçeye bağlı Kiremitli köyünde yaşayan Ayşe Naharcı (32), maddi durumlarının çok kötü olduğunu, açlıkla ve hastalıkla mücadele ettiklerini söyledi. Eşine rahatsızlığından dolayı kimsenin iş vermediğini söyleyen Naharcı, "Maddi durumumuzun iyi olmadığından dolayı eşim kaç defa intihara kalkıştı hep önledim.

Psikolojisi aşırı derecede bozuk anti sosyal, ileri derecede kişilik bozukluk hastalığı var" dedi.  75 yaşındaki kayınbabasına da baktığını belirten Naharcı, kaymakamlığın verdiği parayla geçinmeye çalıştıklarını söyledi.

Çocuklarının çoğu zaman aç kaldığını anlatan Naharcı, "Çok rezil durumdayız. Yardım istiyorum bana yardım edin. Ben başak yaptığım fıstıkları çocuklarıma bir ay boyunca yedirdim, kavurdum ekmek arası yaptım, yani resmen aç durumdayım. Hayırseverlerin yardımını bekliyorum" diye konuştu.

Kayınbaba Bayram Naharcı da 3 çocuğunun öldüğünü, hayatta kalan oğlu olan Ali Naharcı’nın eşi Ayşe Naharcı’nın kendisine baktığını söyleyerek zor durumda olduklarını ifade edip, yardım istedi. İHA

Bu haber toplam 893 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim