• Hakkari8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayyumdan ilçeye 12 park ve spor merkezi
13 Haziran 2017 Salı 15:24

Kayyumdan ilçeye 12 park ve spor merkezi

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, ilçeye 12 park ve spor merkezi kazandırdı.

Açıklamalarda bulunan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, Ramazan boyunca farklı mahallelerde seyyar oyun parkını kurup çocukları bununla tanıştıracaklarını söyledi.

250 kişilik iftar programının da devam ettiğini ifade eden Çetin, “Aile çay bahçemiz bitecek, su sorununu çözeceğiz. Spor merkezimizi kurduk. Diğer parklarımızı tamamladık” dedi.

İlçenin daha önce terörle anıldığını da hatırlatan Çetin, “Terörle anılan bu ilçemizde aile çay bahçemizde 500 metrekarelik kıl çadırımızı yerleştirdik ve üzerinde de Türk bayrağımızı diktik. Artık burada terör değil Türk bayrağımız anılacak.

İlçemiz Hürriyet Mahallesi çocuk parkı iç alanına yapılacak olan 10 adet kıl çadır ve kamelyaların yanı sıra Bahçelievler, İnönü, Yeni, Alagöz, Gümgüm mahallesi gibi yerlere de 12 adet park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk Belediye İş Hanı 2. katında Alparslan Spor Salonunu kurarak içerisinde kondisyon ağırlıklı spor aletleri, kafeterya ve bilardo yerini halkın hizmetine sunduk.

45 adet ahşap ve metal çardaklı oturak ile 50 adet çöp kovalarımızı cami, cem evi ve garajlara dağıtılmak üzere vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Altı ay içerisinde yapılmayacakları yaptık. Belediyemiz park yapma yönünde çağ atladı diyebiliriz. Tüm Vartolu vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz. İlçemize yapılan ve yapılacak hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Rıza Han ise, Varto Belediyesine atanan kayyum sayesinde mahallelerinde park ve oyun alanı yapıldığını belirterek, “Bizim için çok gerekli olan bir şeydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha yapılacak çok şeylerimiz var. Daha yeni yeni bazı şeyler yapılmaya başlanıyor” diye konuştu.İHA

 

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim