• Hakkari0 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Van Muradiye Şelalesi çöplerden temizlendi
06 Haziran 2017 Salı 13:58

Van Muradiye Şelalesi çöplerden temizlendi

Van’ın Muradiye sınırları içerisinde bulunan ve yerli-yabancı turistlerin ziyaret ettiği şelale etrafında temizlik etkinliği yapıldı.

Her yıl 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Koruma Haftası kapsamında Van Muradiye Şelalesi etrafında temizlik etkinliği düzenlendi. Yapılan etkinliğe Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Çelikel, YYÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Akkuş, sualtı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan ve belediye çalışanları katıldı.

Şelalenin serin sularına girerek çöp toplayan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Çelikel, daha sonra dere kenarında belediye çalışanları ile çöp topladı.

Muradiye Şelalesinin Van ve Muradiye için çok önemli bir yer olduğunu söyleyen Çelikel, "Muradiye belediyemiz ve kaymakamlığımız olarak özellikle gençlerimize ve toplumumuza yönelik etkinlikler düzenliyoruz.

Gerek Bendi Mahiçayı etrafında gerekse de şelalemiz de bu etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Temizlik konusundaki hassasiyeti bütün toplumumuzun göstermesini istiyoruz. Geleceğimizi bırakacağımız mirasımızı daha iyi olmasını istiyoruz.

Akar sularımızı, ormanlarımızı, ağaçlarımızı, çevremize dair ne varsa temizlik konusunda gereken hassasiyeti gösterilmesini arzuluyoruz. Belediye olarak ta bütün personelimizle hassasiyeti göstermeye gayret ediyoruz”dedi. Daha sonra şelale etrafından toplanan çöpler poşetlere konularak ilçe çöplüğüne götürüldü. İHA

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim