• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayramları tatlandıran; bayram şekerleri
17 Ağustos 2018 Cuma 10:57

Bayramları tatlandıran; bayram şekerleri

Şeker fiyatları geçtiğimiz bayramdaki ile hemen hemen aynı. Bayram şekerlerini, her bütçeye uygun bir şekilde bulmak mümkün.

HABER: EMRAH KESKİN-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Halkın Sesi  Gazetesi- Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların vazgeçilmez ikramı bayram şekerleri raflarda yerini aldı. Her sene olduğu gibi bu sene de fiyatların artmaması vatandaşları sevindiriyor. Kurban Bayramı tatilinin on gün süreye çıkarılması ve vatandaşların tercihlerini tatilden yana kullanacak olması ise esnafları düşündürüyor. Esnaf, bu sene bayram şekeri satışlarının pekiyi gitmeyeceğini düşünüyor.

‘HALA ESKİ BAYRAM ŞEKERLERİ ELİMİZDE VAR’

Kurban Bayramı öncesinde bayram şekerleri satışlarının henüz rağbet görmediğini dile getiren bazı esnaflar ise ” Eski bayramlara göre satışlarımız çok az seviyede ilerliyor. Havaların sıcak olması bunu biraz etkiliyor diyebiliriz. Eski bayramlarda yaptığımız satışların olmadığı ise bir gerçektir. Hala geçen bayramların şekerleri depoda elimizde duruyor. Bu durum da esnafların zor durumda kaldığını söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

‘BAYRAM TATİLİ SATIŞLARI DURDURUYOR’

Bayram tatilinin on gün süre olması vatandaşları tatil yapmaya sürüklüyor, bu da satışları durduruyor ifadelerini kullanandılar.” Bayram tatilinin uzun olması ile beraber vatandaşların tatile çıkması elbette ki satışları etkiliyor. Havaların sıcak olmasıyla beraber vatandaşların bu süreyi tatilden yana kullanması esnafların bayram alışverişinde satış yapmalarını asgariye indiriyor” dedi.

‘HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEKERLER VAR’

Bayram şekerlerinin fiyatlarının her bütçeye uygun olduğunu söyleyen Dumlu Alışveriş merkezi ” Bayram şekerlerimiz çeşit olarak fazla bundan dolayı her bütçeye uygun şeker bulmak mümkün.  Cam şeker türünde olan bayram şekerleri 14 TL ile 15 TL arasında değişkenlik gösterirken, çikolata türü şekerler ise 45 TL ile 50 TL arasında değişkenlik gösteriyor” diyerek fiyatlar hakkında vatandaşı bilgilendirmeyi unutmadı.

ic1-011.jpgic2-015.jpgic3-005.jpg

Bu haber toplam 1376 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim