• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi
07 Haziran 2018 Perşembe 13:17

Hakkari'de Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Hakkari’de düzenlenen Ramazan şenlikleri Hakkarilileri sevindirmeye devam ediyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkar’nin en işlek caddelerinden biri olan Cuhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Ramazan şenlikleri Hakkarililerin ilgi odağı haline geldi.

Hakkari Belediye Başkanlığına bağlı  Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliğine yöre halkı yoğun ilgi gösteriyor. 

İftardan hemen sonra şenlik alanına çocukları ile birlikte akın eden vatandaşlar, buradaki etkinlikleri izlemenin mutluluğunu yaşıyor. Sahneye çıkarak ellerine mikrofon alan Hakkarili çocuklar, burada eğlenmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Birbirinden güzel yarışmaların yapıldığı etkinliklerde dereceye giren çocuklara değişik hediyelerin verilmesi ise aileleri sevindiriyor.

Yapılan çalışmalarla Hakkari’nin çehresinin değiştiğini ifade eden kent sakinleri; Ramazan ayındaki bu etkilnlikler ise şehre huzur ve beraberlik sağladığını ifade ettiler.

Ramazan ayı boyunca her gece iftardan sonra çıktığını ifade eden Hidayet Yalçın isimli vatandaş; Hakkari’deki ramazan kadar renkli ve eğlenceli geçen başka bir ramazan olmadığını ifade etti.

Her akşam ailesini alıp çarşıya geldiğini oturup çay içtiğini ve çocuklarının Ramazan şenlikleri ile eğlendiğini ifade eden Yalçın, kendilerine bu imakanı sağlayan belediye başkanlığına teşekkür etti.

icerik1-087.jpgicerik2-085.jpg

Bu haber toplam 800 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim