• Hakkari16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de Yoksul Ailelere Kömür Yardımı
22 Eylül 2018 Cumartesi 11:25

Hakkari’de Yoksul Ailelere Kömür Yardımı

Hakkâri Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), il merkezi ve bağlı köylerinde yaşayan 7 bin 142 aileye kömür yardımında bulunacak.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Yardım Kömürü, Hakkâri Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından belirlenen ailelere dağıtılmaya başlandı. 

Hakkâri Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) il merkezi ve bağlı köylerinde yaşayan 7 bin 142 aileye 10 bin ton kömür yardımında bulunacak.  

Hakkari’ye bağlı köy ve beldelerde dağıtımı tamamlanan yardım kömürünün Hakkari merkezde yer alan mahallelerde aralıksız bir şekilde dağıtılmaya devam ediliyor.

 İhtiyaç sahibi ailelere aynî ve nakdî yardımların yanı sıra kömür dağıtımında da bulunan Hakkari Valiliği SYDV, kömürleri ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürerek tutanak karşılığında teslim ediyor. 

Kendilerine kömür yardımı yapılan Hakkari kent sakinleri Hakkari Valiliğine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Biçer Mahallesi sakinlerinden İlhan Kara isimli vatandaş Hakkari Valiliğine teşekkür etti. Kara: ‘’ Hakkari Valiliğine teşekkür ediyoruz. Bize her yıl kömür yardımı yapılıyor. O kömürler olmazsa yakacak bir şey bulamayız. Biliyorsunuz Hakkari’de kışlar uzun ve kar yağışlı geçiyor. O verilen kömür yardımı da olmazsa halimiz perişan olur. Kapımıza kadar getiriliyor kömürler. Bu sayede bize bu yardımları sağlayan devlet yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

ic1-028.jpgic2-030.jpgic3-014.jpg

Bu haber toplam 2832 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim