• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali Çelik’in Nevruz Bayramı Mesajı
21 Mart 2024 Perşembe 13:15

Ali Çelik’in Nevruz Bayramı Mesajı

Hakkari Valisi ne Belediye Başkan Vekili Ali Çelik Nevruz Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Doğanın uyanışını, yeni umutları ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı ülkemizde olduğu gibi geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanmaktadır. Bu özel günü vatandaşlarımızla birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Nevruz Bayramı,  bolluğu ve bereketi, yeni umutları, dayanışmayı ve sevgiyi temsil etmektedir. Farklı kültürlerin bir araya gelerek, baharın gelişini birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutladığımız bir geleneğimizdir.

Bahar ile doğanın uyanışını, rengârenk çiçeklerin cümbüşünü ve bereketin geldiğini müjdeleyen Nevruz Bayramı, binlerce yıldır yaşatıldığı bölgelerde kardeşlik bağlarını pekiştiren, halkı bütünleştiren, bizlere umut yükleyen önemli bir bayramımız olmuştur.

Bugün aynı zamanda doğanın bize sunduğu güzelliklere ve nimetlere şükranlarımızı ifade ettiğimiz bir gün. Bu nedenle, doğaya ve çevreye daha duyarlı olmalı, doğayı korumalı ve güzel Hakkari’mizin doğal güzelliklerine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakabilmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.

Bu güzel gün vesilesiyle, bizlere yeniden doğuşu anımsatan Nevruz Bayramında, yeni başlangıçlara ve güzelliklere birlikte yol alacağımız; bahar ayını sevdiklerinizle bir arada sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim.

 

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim