• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
‘Çocuk Oyun Merkezi'ne Yoğun İlgi
29 Aralık 2018 Cumartesi 11:04

‘Çocuk Oyun Merkezi'ne Yoğun İlgi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından hizmete açılan Çocuk Oyun ve Kültür Merkezine Hakkari halkı yoğun ilgi gösteriliyor.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Belediye Başkanlığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında Hakkari halkına kazandırılan Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi, Hakkarili çocukların eğlence merkezi haline geldi.

Hakkari Belediye Başkanlığı,  Halife Derviş Mahallesinde bulunan ek hizmet yerleşkesinin bin 500 Metrekarelik kapalı alanı içerisinde oluşturulan Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi ile Hakkari’de çocuklar bol eğlenceli ve bilgili bir ortama kavuştu.

Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi  bünyesinde top havuzu, trambolin, tüneller, tırmanma duvarı, sünger bloklar, aır hockey, basketbol makinesi, şişme oyun parkı, tırtıl tren, langırt, palmiye-dönme dolabı, atlı karınca, mantar, kiddie rides etkinlikleri yer alıyor.

3 ve 6 yaş arası çocuklar için de boya çalışmaları, yüz boyama, ilgi köşeleri, sanatsal faaliyetler, animasyon çalışmaları, kostüm ve aksesuar uygulamaları, drama çalışmaları, eğitici oyuncaklar, fen ve doğa etkinlikleri, kuklalar, müzik etkinlikleri, okuma yazmaya hazırlık, oyun, serbest zaman, Türkçe dili, yüz ve vücut boyama etkinlikleri yapılmaktadır.

Çocuk Oyun ve Kültür Merkezinde ebeveynler için; bekleme, kitap okuma ve kafe bölümü de mevcuttur.

Hakkari’de uzun ve soğuk geçen kış aylarında Hakkarili çocukların eğlenmesi ve güzel bir vakit geçirmesi için ideal bir ortam olan Hakkari Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi haftanın altı günü dopdolu geçiyor.

ic1-070.jpgic3-045.jpg

Bu haber toplam 2969 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim