• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dağcılar Üzümcü Köyünde Kamp Kurdu
03 Kasım 2018 Cumartesi 11:05

Dağcılar Üzümcü Köyünde Kamp Kurdu

Hakkari Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği (CİSAD ) faaliyet programında yer alan “Kış Eğitimi Gelişim Kampı” çerçevesinde, 18 sporcu, Hakkari merkeze bağlı Üzümcü köyünde Derav Mahallesinde 2 günlük kamp kurdu.

HABER: EMRAH KESKİN- HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkari Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği Üyeleri kamplı bisiklet turunda Toplam 94 km Zap Kanyonu gerçekleştirdi. 15 sporcu, sonbahar mevsiminin doğasını yaşamak için Hakkari´nin Üzümcü köyünün  Derav Mahallesinin yol güzergahında kamp yaptılar.

Her hafta yaptığı etkinliklerle ülkemizin her yerini karış karış gezen Hakkari Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Üyeleri dağcılar ülkemizin en yeşil alanlarından doğa harikası olarak adlandırılan muhteşem güzellikte bir bitki çeşitliliği ile Sonbaharın getirdiği güzellikleri yaşamak için geçen Cumartesi günü 18 sporcu ile Hakkari’den  Üzümcü köyünde  Derav  Mahallesinde kamp kurdular. Çadır kurarak geceyi burada geçiren sporcular havanın iyi olmasını fırsat bularak geceyi ateş yakarak bir yandan ızgara yaptılar diğer tarafta  halay çekerek birçok etkinliklerle geçirdiler. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte doğanın kendilerine sunduğu güzellikleri fotoğraf karelerine alan dağcılar Pazar günü Üzümcüden Şine Köprüsüne kadar pedal çeviren sporcular toplam 94 km yol kat etiler.

18 sporcu ile birlikte üzümcü köyünden gezinti düzenleyerek birçok etkinlikte bulunarak doğal güzellikler arasında fotoğraf karelerine girerek bir etkinliği daha ölümsüzleştirmenin mutluluğu ile akşam saatlerinde Hakkari’ye  döndüler.

ic1-048.jpgic2-051.jpgic3-028.jpgic4-009.jpg

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim