• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Belediyesinden Kontrollü Sosyal Hayat Kapsamında Dezenfekte Çalışması
02 Haziran 2020 Salı 00:13

Hakkari Belediyesinden Kontrollü Sosyal Hayat Kapsamında Dezenfekte Çalışması

Korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye genelinde hayata geçirilen kontrollü sosyal hayat çalışmaları kapsamında Hakkari Belediyesi bir dizi önlemler aldı.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

 Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede bütün Dünya'ya yayılan yeni tip Korona virüsüne karşı Dünya ve Türkiye'de çeşitli önlemler alınıyor. Türkiye'de alınan sıkı tedbirler neticesinde virüsle mücadelede önemli bir başarı elde edildi.

Elde edilen başarı neticesinde Türkiye genelinde alınan tedbirlerde yumuşamaya gidildi. Kontrollü sosyal hayat kapsamında şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılması, lokanta, cafe, kıraathane gibi sosyal iş yerlerinin açılması gibi bir takım yumuşamalar getirildi.

Kontrollü sosyal hayat kapsamında Hakkari'de faaliyet gösteren lokanta, cafe ve çay bahçeleri dezenfekte edildi.Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfektan ekipleri Hakkari genelinde 10 lokanta, 30 cafe ve 35 çay bahçesinde dezenfekte çalışması yaptı.

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarını memnuniyetle karşılayan Hakkari kent sakinleri ise başta Hakkari valisi/Belediye başkan vekili İdris Akbıyık olmak üzere bütün belediye çalışanlarına teşekkür etti.   

2-212.jpg1-196.jpg3-187.jpg4-134.jpg

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim