• Hakkari10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de 30 Ağustos konseri
31 Ağustos 2021 Salı 16:58

Hakkari'de 30 Ağustos konseri

Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde Ahmet Öngel sahne aldı.
Valilik önünde düzenlenen konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu’nun gösterisinin ardından sanatçı Ahmet Öngel sahneye çıktı.
 
Konser sonunda kanaat önderi Hasan Öztunç, sanatçıya yöre kültürünü yansıtan bir kilim hediye ederek, verdiği konserden dolayı kendisine teşekkür etti.
 
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Zafer Bayramı'nın önemine değinerek, katılımcıların bayramını kutladı. Her zaman mazlum milletlerin yanında olacaklarını, Türk milleti ve devletinden bekledikleri ümidi boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Vali Akbıyık, "Vatanımızın her karış toprağı şehit kanıyla dolu.
 
En çok şehidi de Hakkari'de vermişiz. 3 bin 270 civarı şehidimiz var. Bunun 710 civarı Hakkarili, 2 bin 500 civarı da asker, polis, jandarma. Türkiye en zor zamanlarında yedi düvele karşı Meydan Muharebelerini, Sakarya Savaşlarını, Büyük Taaruzları kazandı. Düşmanı bu topraklardın attı" dedi.
 
Program Vali Akbıyık'ın sanatçı Ahmet Öngel'e hediye vermesinin ardından sona erdi.
 
Programa İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Ak Parti Başkan Yardımcısı Naif Kahraman, CHP İl Başkanı Nazım Demir,AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Şaban Arslan, İyi Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Hakkari Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman,
 
Prgram organizatörü Gazi ve Şehit Yakınları ile Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (Şehit-Gazi Sen) Hakkari İl Başkanlığına şehit kızı Şirin Adıyaman, bazı kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. 3-695.jpg01-006.jpg4-407.jpg
Hakkari Valiliği
Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim