• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de “Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” açıldı
18 Mart 2024 Pazartesi 22:27

Hakkari'de “Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” açıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkâri’deki 5 Kafemizde Hayata Geçirilen “Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” açılışına katıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın öncülüğünde geliştirilen proje ile; Hakkari’de faaliyet gösteren 5 kafe ve restoranda “Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” ismiyle okuma köşesi oluşturuldu ve 5 okuma köşesi de farklı bir ilçemizin şehitlerine atfedildi.

 Vali Ali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkâri Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Hakkari Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği temsilcisi olan İbrahim Adıyaman  ile birlikte temsili olarak Barcelona Kafe’de yapılan açılış törenine katıldı. Törene Vali Çelik ile birlikte il protokolü ve şehit aileleri katıldılar.

“Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” Cafe Barcelona ile birlikte, Keyf-i Seyir, Öz Simit Sarayı, Hakkari Evi ve Öğretmen Evi Cafe & Restoran bölümlerinde de hayata geçirilerek toplam 5 kafede okuyucularla buluşmaya hazır hale getirildi.

Vali Çelik; “Bizler de daha çok kitap okuyarak, daha çok düşünerek, bu vatanı daha müreffeh, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir ülke kılmak için, hep beraber çalışacağız.

Bir kitap, bir dünya demektir. Herkese tavsiyemiz, çok okuyarak mümkün olduğunca dünyalarını geliştirsinler, şehirlerini, Hakkâri’mizi geliştirsinler, hep beraber inşallah ülkemizi geliştiririz.” diyerek projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

hakkari-valisi-ve-belediye-baskan-vekili-ali-celik-hakkarideki-5-kafemizde-hayata-gecirilen-olumsuz-kahramanlar-kosesi-acilisina-katildi.jpghakkari-valisi-ve-belediye-baskan-vekili-ali-celik-hakkarideki-5-kafemizde-hayata-gecirilen-olumsuz-kahramanlar-kosesi-acilisina-katildi-2.jpghakkari-valisi-ve-belediye-baskan-vekili-ali-celik-hakkarideki-5-kafemizde-hayata-gecirilen-olumsuz-kahramanlar-kosesi-acilisina-katildi-3.jpg

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim