• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de sokak hayvanları için yemleme çalışması
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:47

Hakkari'de sokak hayvanları için yemleme çalışması

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları için yemleme çalışması yaptı.

Hakkari Belediyesi, günlük hayatın doğal bir parçası olan sokak hayvanlarının korunması ve ıslahı için üzerine düşen görevleri yerine getirmeye devam ediyor. Kentteki sokak hayvanlarına yönelik sağlık taraması, aşılama, kayıt altına alma ve yemleme çalışmalarıyla gündeme geleni Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor.

 

Hakkari'de aç kalan sokak hayvanları için kentin değişik noktalarına yem bırakan belediye ekipleri, yanlarına gelen hayvanları ise kendi elleriyle beslediler. Kent merkezinde 7 kilometre mesafede bulunan şehir çöplüğü bölgesindeki başıboş köpeklere de yem bırakan veteriner ekipleri, hasta olan hayvanları ise sağlık taramasından geçirdi.

 

Hakkari Belediyesi yetkilileri, bundan sonra da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sürdürerek, sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Hakkari-Çukurca karayolundaki başıboş köpeklere belediye ekiplerinin sahip çıkmasının memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar ise, bu özverili çalışmalardan dolayı veteriner ekiplerine teşekkür ettiler.İHA

Bu haber toplam 2662 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim