• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ölmez, İlk vaadini seçilmeden yerine getirdi!
28 Ocak 2024 Pazar 14:10

Ölmez, İlk vaadini seçilmeden yerine getirdi!

Ak Parti Hakkâri Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, kar yağışında Belediye ekiplere destek vermek amacıyla merkeze getirdiği maden şirketine ait greyder, kepçe ve kamyonlar kar çalışması başlattı.

Hakkâri ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışından dolayı kent merkezinde 355 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Hakkâri belediyesine ait iş makineleri kent merkezinde çalışma yürütürken, Belediye başkan adayı iş adamı İsmet Ölmez’e ait firma şehir merkezindeki kar temizleme çalışması için harekete geçti. Meskan, maden sahasından getirilen greyder, kepçe ve kamyonlar şehir merkezinde ve mahallerde Belediye ekipleri ile gece geç saatlerine kadar çalışma yürütüyor.

Başkan adayı Ölmez, 6 gün önce açılışı yaptığı seçim bürosunda, ‘Hakkâri’ye yatırım ve hizmet için görev üstlendiğini ve yetki verildiği takdirde madene ait iş makinelerini halkın hizmetine seferber edeceğini söylemişti. Ölmez’in İlk vaadini seçilmeden yerine getirmesi halk arasında sevinç ve takdirle karşılandı.3-20240128141332.jpg4-728.jpg12-019.jpg

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim