• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 asker şehit oldu
13 Ocak 2024 Cumartesi 12:12

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 asker şehit oldu

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 askerimizin şehit olmasının ardından siyasiler peş peşe taziye mesajı yayımladı.

SİYASİLERDEN PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu, 3'ü ağır 8 askerimiz yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından siyasiler peş peşe taziye mesajı yayımladı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ: ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb'imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

MSB’den yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3’ü ağır 8 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim