• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seyfi Gültekin unutulmadı!
30 Ocak 2024 Salı 15:39

Seyfi Gültekin unutulmadı!

Geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman, Kanaat Önderi, Hakkari Beyefendisi Seyfi Gültekin için Mevlit-i Şerif okutuldu.

Çatallar Camisinde düzenlenen programa bin kişi davet edildi. Mevlit-i Şerif okundu, dualar edildi, namazlar kılındı.

Kırkıncı gün anısına organize edilen Mevlit-i Şerif dolayısıyla İlhami Gültekin, şu açıklamayı yaptı; “Aile büyüğümüz, babamız Seyfi Gültekin’in vefatıyla başından beri gerek cenaze töreni, taziye ve aile ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun.

Babamızın aramızdan ayrılışının kırkıncı günü. Düzenlemiş olduğumuz Mevlit-i Şerif programımıza bu soğuk havaya rağmen gelerek bizi yalnız bırakmayan herkese ailem adına teşekkür ediyorum. Cami kapasitesi dahilinde dost ve akrabalarımızı davet ettik.

Unuttuğumuz ve davet edemediğimiz tüm dostlarımızdan da özür diliyoruz. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi hiç bozmasın. Hepimizin ölülerine Allah’tan rahmet diliyor herkese saygılar sunuyorum”…

Gültekin Ailesi fertlerinde hüzün dikkat çekti. 40 gün geçmiş olsa da acı hala çok tazeydi. Merhum Seyfi Gültekin için verilen Mevlit-i Şerifi Allah kabul etsin…

(Haber Hakan Taş)1-20240130154114.jpg2-20240130154114.jpg

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim