• Hakkari23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Çelik ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi
25 Mart 2024 Pazartesi 21:46

Vali Çelik ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Dünya Yetimler Günü Münasebetiyle, Hakkâri Türk Kızılay’ı Organizesinde Düzenlenen İftar Programına Katıldı.

Her yıl Ramazan ayının 15.günü kutlanan, yetim çocukların dünya gündemindeki farkındalığının artmasının amaçlandığı özel günde Vali Ali Çelik iftar programında ailelerle bir araya geldi.

Vali Ali Çelik ‘’ Ramazan ayının bizlere getirdiği en önemli faydalarından bir tanesi bir araya gelmek beraber olmak ve iftar sofrasında buluşmak, siz değerli ailelerimiz ile, sevgili gençlerimiz ile, bu gün burada buluşmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum, hep beraber, omuz omuza nice iftar sofralarına ve ramazanlara kavuşmak temennisi ve duasıyla, hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

‘Vali Çelik, masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla ile sohbet etti ve onların ihtiyaç ile taleplerini dinledi. İmkânlar dâhilinde sorunların çözüme kavuşması noktasında gereken desteği sağlayacağını da belirten Çelik, bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yemeğe Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt, SYDV Müdürü Sait Abdullahoğlu ve çok sayıda aile katıldı. 

gjidg5ixoaaqvwi.jpggjidg5kwmaaa9dq.jpggjidg5qw0aaitie.jpg

gjidib5xmaavpiq.jpg

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim