• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Epcim Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı
23 Ocak 2019 Çarşamba 16:22

Başkan Epcim Basın Mensuplarını Yemekte Ağırladı

Hakkari evinde gazetecilere verilen öğlen yemeginde Başkan Epcim 2016 dönemi ve önceki dönemlere ait durum bilgisini basın mensupları ile paylaştı

Hakkari evinde  gazetecilere verilen öğlen yemeginde Başkan Epcim 2016 dönemi ve önceki dönemlere ait durum bilgisini basın mensupları ile paylaştı.Yemekten sonra gazetecilerle sohbet eden Epcim belediyecilik sizin mesleginiz kadar zor, ama bu zor mesleği gönülden hakkari iline yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, basın mensuplarına büyük projeler hakkında bilgi verdi. Hakkarimizin daha iyi hizmetlere kavuşması icin yeni bir hakkari icin halktan ve basın mesuplarından İlimizi sahiplenmemizi istedi.

Başkan epcim karayolları alanında millet bahcesinin yapılması,mir kalesinin sosyal tesis yapılması, Gopsi toki alanı karşısında olimpik sosyal tesis yapılması , doğalgaza ciddi bir destek verilmesi, Hakkari ünüversitesinin  geliştirilmesi ve bilimsel başarısının yükseltilmesi , katı  atık projesi ile akcalıda elektirik üretimine dönüştürülmesi projesi, mezarlık cevresinin düzenlenmesi projelerinin olduğunu anlatan bir takım projeleri basın mesupları ile paylaştı.

AK Parti il başkanı Emrullah Gür konuşmasında hakkari’ye şu ana kadar yüzde yirmi’lik bir hizmetin  yapıldığını ve amacımızın bu hizmetlerin yüzde yüze cıkaracaklarını söyledi. Eski  belediyecilik anlayışı ile AK parti belediyeciliği ile ilgili farka deyinen Gür; proje ,yatırım ve benzeri şekilde belediyecilik vasfının degiştiğini söyledi.

 Basın mensupları Başkan Epcim’e yaptığı çalışmalardan dolayı tesekkür ettiler.

İSHAK ERTUŞ – HALKIN SESİ GAZETESİ

Bu haber toplam 861 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim