• Hakkari9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Üniversitesinde  İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Eğitimi Düzenlendi
25 Mart 2019 Pazartesi 19:05

Hakkari Üniversitesinde İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Eğitimi Düzenlendi

Hakkari Üniversitesi bünyesinde çalışan personele ‘’İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol’’ eğitimi verildi.

HABER: SERDAR SEVİ-HALKIN SESİ GAZETESİ

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kamu İç Kontrol Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezen Özçelik koordinatörlüğünde Hakkari Üniversitesi personellerine İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Eğitimi verildi.

Hakkari Üniversitesi idari ve akademik personeline yönelik düzenlenen programa; Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Kerim Akar, Hakkari Üniversitesi idari ve akademik personelleri katıldı.

 

Eğitim başlamadan önce konuşma yapan Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, konuşmasında Hakkari Üniversitesi’nin hedeflerine değinerek bu hedeflere ulaşılırken en önemli basamaklardan birinin iç kontrol olduğunu belirtti. Kurumda çalışan bütün personellerin bir aile gibi davranması gerektiğini dile getiren Hakkari Üniversitesi Rektörü Pakiş, bundan herkesin sorumlu olduğunu ve Hakkari Üniversitesinin daha iyi bir konuma gelmesi için belirlenen hedeflere birlikte çalışarak ulaşabileceğini vurguladı. 

Strateji Daire Başkanı Senar Hatim açılış konuşmasını yaptıktan sonra Arş. Gör. Burak Ökde tarafından “İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol” eğitimi verildi.

Soru cevap şeklinde devam eden program verilen kokteyl ile son buldu.

ic1-094.jpgic2-098.jpgic3-067.jpg

 

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim