• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Toprak, Irak sınırındaki köyleri ziyaret etti
29 Eylül 2018 Cumartesi 10:32

Vali Toprak, Irak sınırındaki köyleri ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, beraberindeki heyetle birlikte Irak sınırında bulunan Şemdinli’ye bağlı Aktütün, Konur, Dereyanı, Uğuraçar ve Yeşilbayır köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, beraberindeki heyetle birlikte Irak sınırında bulunan Şemdinli'ye bağlı Aktütün, Konur, Dereyanı, Uğuraçar ve Yeşilbayır köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 
 
 

 

Vali Toprak, berberinde Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban ile birlikte ilk olarak Şemdinli ilçesine bağlı Konur köyü Dereyanı mezrasını ziyaret etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Hakkari Milletvekili Husret Dinç, 21. Dönem Hakkari Milletvekili Hakkı Töre, kanaat önderleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Toprak, Konur köyü Dereyanı mezrasında yapımı devam eden halı sahada köy sakinleriyle bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köy sakinleri, aralarında görmekten çok mutlu olduklarından dolayı Vali Toprak'a teşekkür ettiler. Burada bir konuşma yapan Vali Toprak, “Bu Aktütüne üçüncü gelişim ama yoğun programdan dolayı sizlerle çok görüşememiştik. Fakat biz buradan uzak olsak bile bu bölgenin kıymetini çok iyi biliyoruz. Buradaki bu beş köyün ne kadar devletinin yanında olduğunu milli manevi değerlerine ne kadar bağlı olduklarını yakinen takip ediyordum ve buralara gelmeyi çok istiyordum. Bu defa dedik biz köylerimizi ziyaret edelim köylülerimizle bir araya gelelim. Burada devam eden bir inşaatımız var gençlerimizin inşallah en güzel şekilde en güzel ortamda futbol oynayıp spor yapıp vakit geçirmesine vesile olacak bir tesisisin içindeyiz” dedi.İHA

Bu haber toplam 761 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim